Productoverzicht
Foster, wereldwijd één van de vooraanstaande fabrikanten voor commerciële koelapparatuur

Op deze website kunt u kennis maken met al onze koel- en vriesapparatuur.

Foster (marktleider in Engeland) is al sinds 1974 actief op de Nederlandse  markt en uw innovatieve partner voor koel- en vriesapparatuur.  Foster  heeft de afgelopen jaren talrijke prijzen ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en het milieu en dat zal ook in de toekomst zo blijven. Foster zal haar pioniersrol op het gebied van professionele koel- en vriesapparatuur ook in Nederland doorlopend vergroten.

Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel. Het Foster programma omvat: koel- & vrieskasten, koel- & vrieswerkbanken, Blast Chillers & Blast Chiller/Freezers (kastmodellen en inrij modellen), Multideck show-vitrines, pizza werkbanken, inrij koelkasten, ijsblokjes – & schilferijsmachines, waterkoelers en apparatuur voor de temperatuurregistratie.

Zo biedt Foster al het nodige voor de hedendaagse  professionele  keuken voor de horeca, ziekenhuizen en instellingen, bedrijfsrestaurants, scholen en schepen.

Op het gebied van Blast Chillers en Blast Chiller/Freezers levert Foster al  jarenlang  apparatuur, die zich onderscheidt door een buitengewoon prestatievermogen en een gebruiksvriendelijke bediening.

Foster Nederland  staat tot uw dienst voor vragen en aanbiedingen. 

Productoverzicht

Foster UK Foster FR Foster DE