Koelspecialisten Gamko en Foster intensiveren samenwerking

Na de komst van de salesafdeling van Foster naar Etten-Leur, zal vanaf 1 januari 2017 de serviceorganisatie van Foster integreren in de serviceorganisatie van Gamko.

Binnen de ITW groep, het Amerikaanse beursgenoteerde moederbedrijf, zijn Gamko en Foster Nederland de internationale koelspecialisten, met een eigen specialiteit en een gedeelde passie in koelen. Door de overname van de serviceorganisatie voor Foster door Gamko, ontstaat één professionele serviceorganisatie voor Gamko drankenkoelingen en Foster voedselkoelingen en vriezers.

De service en het onderhoud op Foster apparatuur, tot op heden uitgevoerd door Hobart Nederland, is altijd hoog gewaardeerd door de klanten en door Foster Nederland. Ook Gamko heeft intussen veelvuldig service aan de Foster apparatuur uitgevoerd. De krachtenbundeling in servicedienstverlening is ingegeven door de gedeelde passie voor koelen Foster in koel- en vriesapparatuur voor de professionele keuken, Gamko in professionele drankenkoelingen en bar oplossingen (bar design).

Gamko en Foster blijven als merken zelfstandig opereren en innoveren. Ook behouden beide merken eigen productiefaciliteiten, Gamko in Etten-Leur en Foster Nederland in de UK. Aan onze klanten verlenen wij de beste full service en onderhoudsdienstverlening op Gamko en – vanaf het nieuwe jaar – ook op Foster apparatuur, met het gemak van één aanspreekpunt en één telefoonnummer. Samen met Foster Nederland zetten wij hiermee de volgende stap naar een intensievere samenwerking en grotere slagkracht; samen sterk in koelen.

Voor een overzicht van alle contactpersoon sales en service klikt u hier

Foster UK Foster FR Foster DE